Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Wednesday, December 8, 2010

X-plore File Manager



X-plore ialah file manager untuk mobile phone. Banyak kelebihan yang kite ley dapat dengan menggunakan x-plore ni. Kalo kat nokia, korunk xperlu bukak File Manager lg. Bagi ak, x-plore nih lagik bez.

(This software is a shareware, with a friendly price and a relaxed registration option)
. Xtaw nak translit cane. So copy n paste jerk. Huhuhuuu

Kelebihan :
1. View semua drives / folders / dan file dalam phone.
2. Integrated text and image viewer
3. View file details.
4. Edit file attributes(hidden, read-only, etc).
5. Rename and delete files
6. Create or edit text files.
7. Create folders
8. Multi-selection
9. Copy and move files and folders
10. Send files via bluetooth or infrared
11. Extract files from Zip, Rar, Jar archieves
12. Pack file to zip folder.
13. View word dosuments
14. Hardware devise info
15. View processes and tasks
16. Built-in program updater.
17. Viewing, saving files in messaging folders.
18. Hex viewer and editor.
19. Search files
20. Simple Audio player.
21. Simple video player.

Huhuuu..susa nak translit. Amek masa gop. Kayh. Cane ah nak ckap. Gni ah. Korunk cbe. Blum cbe lum taw. Software nih kompem bez taw. Software nih trial version la. Tapi korunk leh guna lama2. Yang kurang cme sdikit function yg xbermakna. Tu je. Ak lupe letak mane keygen dia. T ak upload balik kayh. Sebarang masalah leh ah tye. Kot2 ak leh jawab ;-) Bukan pro sgt sal enphone. Juz sharing n sbagai backup. Hehehee

Download Link :
X-plore File Manager

Klik link kat atas. T download scara otomatik. Software nih bley di dapati di web nih lonelycatgames.com.
Sbarang masalah bley leave comments ere ;-) Selamat mencuba...

1 comment:

  1. amboi2...dah makin hebat dah...hahahaha---busu!

    ReplyDelete