Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Sunday, December 5, 2010

SMS Preview 1.11.04 – SMS Pop Up On Symbian 3rd/5th Edition


SMS Preview ni ialah software untuk menunjukkan mesej yang masuk secara automatik. Bila korunk terima mesej, satu notis akan keluar kat screen enphone korunk. Notis ni memaparkan nama pemesej dan jugak mesej yang dorunk antar. So, korunk xperlu la nak buka mesej tu. Buka untuk reply, delete or forward j la. Hehee.. Software nih berguna bila korunk drive dan ase xsempat nak bukak mesej. Korunk leh jengok tengok dulu isi mesej tu. Free2, baruw reply. Lagi satu, ia gak berguna kalo korunk ader guna software untuk mengunci mesej. Kebanyakan software kunci mesej ni x memaparkan mesej yang diterima. Jadi, dengan install software nih, sekurang2nya korunk leh taw sape yang mesej korunk. Berguna, kan??
Haa.. Selamat mencuba ya..

SMS Preview ialah software free dan korunk leh download gak melalui Ovi Store.

Download Link :
SMS Preview 1.11.04 – SMS Pop Up On Symbian 3rd/5th Edition


Klik link kat atas dan secara aotomatik akan download software nih..
Pape korunk leh rujuk website nih phonesymbian.com

No comments:

Post a Comment