Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Sunday, December 5, 2010

SmartMovie V 3.41


Melalui DivX Player 0.88, korunk leh mainkan Avi dan juga Divx file. DivX juga ada kelebihan yang lebih kurang sama dengan SMARTMOVIE. korunk xperlu register. Pas install, dah leh guna. Belum cuba belum taw. Kepuasan menonton video melalui enphone di tangan korunk,kayh..


Download Link :
DIVX

Pape, korunk leh rujuk kat website nih ya getsymbian.com.

No comments:

Post a Comment