Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Tuesday, December 7, 2010

Skrg uda ngantop. mao tutup mata. Namo blogging lg. Bez jugak. Dapat info baruw. Ase can bodoh j maen blog nih sbb ak still xtaw pape. Buat mase skrg, namo add pic. Malu lak ase. Huhuu. Nunggu lama2, t ak masukkan. Korunk ley taw sapa ak ;-) 

Banyak info dapat taw dari cik tie. Tq so MMMMuahh! (wekkkk). hahahaaa
(*xtaw nak link cane ngan cik tie. ak uat care mudah ja)

Sbab tue amai kawan, makes life better. Kasih sayang bukan tuk bf or gf saje taw. Ngan kawan2 pum.

Tangan yg memberi lbey baik drpd tgn yg menerima. 
Tp xkesah. Ak nk trima gak. Lg byk ak time, lg byk pengetahuan ak. Korunk ulurkan lah tgn kat ak. Kite tlg menolong;-)
Dah. Namo ngarowt cni lgi. Silap post. Ni bkan software ya. Anggap sebagai selingan..

Malam sume. Eh2. Da pagi!!! AK p dlu ea. T smbg agi ;-)

2 comments:

  1. haha..awk nie..ada2 je la..ifa tolong mana mampu je..ifa pun byk lg nak belaja..btw..tq..terharu lak siap link ke ifa nie..=)

    ReplyDelete
  2. bez kawan ngan tie ;-) same2 ganung. sy duk besut! hehee.. tq tie..jasamu tetap d kenang!!

    ReplyDelete