Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Sunday, December 5, 2010

Salam...

Maaf di pinta. Ak sebenarnya masih lagi baru dalam dunia blog2 nih. Ak tengok, blog yang laen menarik aja. Nape ak buruk?? Hmmm. ak duk pikir2. Ak xreti la nak edit2 ni. Ce tengok. Design ak xmenarik. Cedeynyer,. Kawan2, ader masa lebey tu, tunjuk ajarkan la. Ak nak edit2 ape ntah html pum x erti...

Ak tgk adk ak sonok jer men blog. Dia ckap ak xreti maen. xpandai buat la. Blog xmenarik. Huhuuu.cedeynyer.. Ak fkir, melalui blog nih, dapat2 la ak share sket2 pape yg ak taw. Lagipum, ak harap, ader gak la yg share2 link or pape kat ak. Ak peminat Kamen Rider, anime Onepiece, Naruto n byk lagi. Skrg nih, ak xtaw bak download katne citer kamen rider,Onepiece pum. Pape, korunk kongsi la ngan ak yea.... Time kasih.

--> Ader org cakap, sharing is caring. Bg ak, bukan gtu,. Sharing is caring with love! Hehehee... <---

Makin ramai kawan, makin sonok idup kiter. Indahnya kiter sbb kawan kiter!, ipenocchio( 2010 )

8 comments:

  1. hye..welcome to the world of blogging.. :)

    hehe..ade byk web yg ajar macam mane utk bina blog bg yang newbie.. :) jangan risau..xperlu ade kemahiran utk edit2 pic pon xpe..cukop sekadar bermnat main dengan coding.. :))

    gudlcuk ya... :) nice to meet your blog.. :)

    ReplyDelete
  2. hehee..tq ezmaliz.. tp kan, byk sy nengok blog menarik. cni still kekurangan. sy xkesah sgt. sy buat pum, juz nak share pape yg saya dapat n yg laen pum kgsi sama sy. baruw seronok. dapat info menarik. kan??
    nyway, nk tya cane nak buat gadjet untuk isikan link page lain. senang nak bahagikan software2 berdasarkan model enphone and symbian nih. t susa. laen symbian, laen software..
    tq. av a nice day ayte! ;-)

    ReplyDelete
  3. tahniah... semoga berjaya dalam dunia blogger

    ReplyDelete
  4. thanx tgk blog sy..
    blog sy xde yg mnarik pown..
    sy pown bru ag..
    mle2 mmg la awk kte xtaw ape ag..
    nnti dh lme ok la 2..
    kne rjin explore la ye..

    ReplyDelete
  5. bley tahan la jugak blog kamu, sery,. ce tgk sy punya.baru buat j.pastu lama xmasuk n baru smbg balik..
    t kgsi2 la ngan saya pape..cane nak adjust blog supaya lebih menarik.sesuai dengan tuan dia.huhuhuuuu

    ReplyDelete
  6. huhuhu ok je blog ni...
    kalo nk tambah lagi user friendly,
    letak la search button utk senang search something dlm blog kamu :)
    d sebabkan blog kamu byk information pasal hp
    rasanya berguna mende tu :)

    ReplyDelete