Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Sunday, December 5, 2010

QuietSms 3.00 – Silently Receive Incoming SMS



QuietSms ni merupakan salah satu aplikasi symbian untuk reject dan silent ( tanpa notis ), buang ( buang mana2 logs info ) SMS yang diterima dan dihantar.
Fungsi :
1. Reject panggilan masuk ( Call Blacklist )
2. Silent kan mesej yang akan masuk daripada orang2 yang dipilih.
3. Auto-delete SPAM SMS mesej ( SMS Blacklist )
4. Notis Beep dalam contact SMS
5. Bina senarai penghantar dan penerima sendiri
6. Mesej boleh dihantar melalui aplikasi nih
7. Boleh membuang semua logs maklumat diterima dan dihantar
8. Sembunyikan lambang aplikasi daripada taskbar enphone korunk
9. Lindungi aplikasi dengan menggunakan password yang disediakan.
So, sesape yang ader boyfriend/girlfriend tu, kalo korunk bimbang sidia tahu korunk duk contact oang laen, korunk leh gunakan software nih untuk sembunyikan kegiatan korunk. Bila sidia cek enphone korunk, xperlu bimbang lagi. Semua rahsia anda disembunyikan ;-)
Klik link di atas dan software nih secara automatik didownloadkan kat korunk.
Korunk leh rujuk website nih phonesymbian.com untuk keterangan lanjut.

No comments:

Post a Comment