Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Thursday, December 9, 2010

PhotoriteSP


Melalui Photorite, korunk leyh tangkap dah ubah(edit) pkoto atau gambar dengan keputusan yang lebih baik.!! Ak install, n gne dah. Nokia kdg2 xsdiakan tool utk edit gmbar. So, software nih leh tlg sket2. Korunk gak bley tgkap gmbar guna software nih dan pilih la apa yg korunk nak dengan gmbar yg akan korunk tgkap tu. Contohnya nak trangkan lagi gmbar, nak zoom jauh2, nak letak bingkai trus k,. Menarik gak la.Gmbar yg korunk nak edit bley dipilih samada dalam simpanan memori kad atau enphone. Cuba lah. Ak pum x reti nak trangkan cane. Nak pham lbey lnjut, korunk baca description kat bawah. Xreti nak translit. Huhuhuuuu

Capture and enhance photos to have much better appearance! Add creative photo frames and funny magic mirror and much more amazing effects as you take photos or on saved photos! The PhotoRite SP for Symbian Series 60 is a Camera, Editor, Viewer all-in-one imaging application for your camera phone. Main features includes: 

Take amazing photos with PhotoRite SP!
* Fully compatible with on-phone camera
* Real-time preview of effects and photo frames
* save as different resolutions as supported by the handset
* 8x digital zoom: 

Our unique US patent pending technology ensures the best quality picture is taken every time! Now you can simply turn on the "Auto-fix" function or re-touch the photos with the "Auto-fix"function to get the enhanced photo right on your mobile phone!

* US patent pending technology
* Correct backlighting, uneven/under exposure, color, low contrast, haze problems.
* All with one click 

* Full screen viewing : Auto-rotate to use max. display area
* Send MMS, Email, Bluetooth, InfraRed directly!*
* Unlimited Undo/Redo in edit mode!
* Photo Rotation, resizing
* Easy to use User Interface 

* Actual choices depends on handset support.

Have fun with this release from team BiNPDA.
(English Translation taken from nokiasoftware.net)

Download Link :
PhotoriteSP.zip

Klik link atas utk download. Sblum instal, tukar tarikh enphone kepada bulan 6 tahun 2007. Pas install, akan kua 2 software. satu lagi utk bagi kod. Kod tu bley gne kalo korunk bukak software photorite n dia still minta unlock kod. Kalo da unlock, korunk ler uninstall la photorite keygen tu. Tekan 'C' j kat Photorite keygen tu kayh. Dah umlock, korunk leh tukar balik tarikh enphone korunk. Kang lupa nak tuka lak. Huhuhuuuu..
Ak da lupa amek download katne software nih. Xpelah. Kalo nak keterangan lbey, plih j link website kat tepi tu n search for photorite. Kot2 ader. Pape mslah dgn software nih, leh tya yea. P kat shout box or leave ur mesej ere ;-)


No comments:

Post a Comment