Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Friday, December 10, 2010

Media Safe v2.00



Media safe ni satu software untuk menyimpan gambar, lagu, video dan nota. Kita boleh membuat kata laluan(password) untuk membuka software nih. File yang disimpan tidak akan didedahkan dimana-mana bahagian dalam handphone meskipun anda menggunakan file manager atau yang selain dengannya,.
Hahahaa.. ayat skema kat atas. Critanya, dengan menggunakan software nih, semua gambar, video, muzik ataupun nota dilindungi. Xde sesape leh nengok melainkan kite sorg j. So, sesape yg memerlukan bley download d cni. Seswai gak untuk gurl. Kot2 kawan laki korunk de main enphone, dorunk nengok gmbar korunk freehair k apa k. Cuba dahulu sebelum tahu.

Media Safe - Keeps photo/audio/video/note files secure and private on your mobile phone. Protect your important media files! The Media Safe software for Series 60 mobile phones allows you to store media files encrypted and password protected. You can store secret Photo, Audio, Video and Note files secure on your mobile phone. Media Safeuses an advanced cryptography methods to protect your media files. The program offers a comfortable and fully customizable user interface.

Download Link :
Media Safe v2.00

Register dengan kod nih, 0000(Register code)
Klik link kat atas utk download. Aku lupa download benda ni di mana. Tapi kat cni mobile9.com or cni epocnova.com pum leh download gak. Banyak site yang korunk leh seacrh. Pas download, install la. Jgn lupa register untuk dpat full function. Pape masalah semasa download(broken link), masa install or cara2 nak gne, leyh leave comment here. Xpum p kat shout box. Kayh. Tq

No comments:

Post a Comment