Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Wednesday, December 8, 2010

LG KM900 Games


Nih la LG KM900 tu. Berminat nengok, p kat web nih gsmarena.com.

A'ah. Cni ak upluoad games for LG. Ni pum sbb ader owg mntak( fir ). Ce try ah. Ak pum xtaw jadik k x sbb ak xgne LG. Juz tlg share utk korunk pengguna LG. Mgkin ader sket problem. T ckap ye. Leh ak edit balik..

Download Link :
3D Chess.jar
Candy Shop.jar
Farm Frenzy.jar
Snake Revolution.jar
Chess Champion.jar
Sudoku.jar

Klik link kat atas. Secara otomatik akan download. Pas download, install kat phone la ea.
Games tu ak dapat melalui mobilerated.com. Juz upload baruw. Pape leh tgk sdiri kat sana. Smbil ak upload, leh ak usha. Buat koleksi ;-)

2 comments:

  1. hehe..thanks kamu..:)
    satg try masuk dlm nset..

    ReplyDelete
  2. oraite! no hal la gurl ;-P
    pape komen cni.cnang mao nengok..

    ReplyDelete