Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Monday, December 13, 2010

Contoh gmbar dari nokia e90

Oink2!! Yaw!! huhuuu.. nak kasik tnjuk gambar taken wif my nokia e90. Gambarnye xde lah scantik gmbar dri kamera digital or hp laen sperti sony cybershot or pape je lah. bagiku, sdah memadai la nak buat knangan. lgpum, nokia e90 nih jenis communicator. So, seswai la dgn dia. Not too bad. tgk n nilai la sdiri ;-)
ni gambar arnabku. namanya mat yuni. Tengok!! Arnab ku pum bley wat rambut otoman! Hhuhuuu

nik gambar bunga loceng. aku bukanla pencipta alam sekitar sangat. taP aku ske nengok mende menarik!

nih gambar anak kucingku. nama xde agi. sbab masih kecik. dia ganaz! ske panjat grill! ble terkejut, melentingla.taP syg. Dia da mati sbab penyakit.

nih gambar dari jarak jauh. kalo kcik2, bley tahan. ble zoom jauh2, xclear sgt..

Haa.. tu dia sample picture taken from my nokia e90. walaupum gambar biasa je nengok, ak tetap berpuas hati. screen ader dua. ley layan internet puas2. Hehehee.. kayh! chow lu..! Owh.lupe. kalo nak survey2 sal handphone ni, korunk leyh p kat gsm arena. ctu byk info sal hp ;-)

No comments:

Post a Comment