Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Wednesday, December 8, 2010

BlogWalking Software

Blogwalking Software New Version


Ak jenjalan la p blog2 owg. Sambil jalan2 tu, ak carik ilham untuk perbaiki blog ak. Ak masik lg dlm proses pembelajaran bina blog nih. Blog yg ak create pum still simple. Tu pun hasil tnjuk ajar drpd bbrapa org yg baruw ak knal. Tq ea. Heee...
Masa jenjalan tuh, nak ckap tersepak xjugak. Nk pndek citer, ak jmpe sal mende nih. Yg kat atas tu. BlogWalking. Ble bace entry drpd tuan punyer blog, menarik.!! Ak still xtaw menahu sal mende2 gni. Mmg tertarik. Tp tnpa tnjuk ajar, susa gak kan. Haaaa... Sekarang nih, ak msih lg duk usha2 sal BlogWalking nih. Huhuuuu...
Pe kate kiter same2 try. Ce la usha2 sket. X susa pum. Juz klik k tuan punyer blog tu n bace lak entry sal mende nih. Kmudahan yg disediakan, jgn d persiakan. Org memberi, kiter menerima. X gtu kengkawan ;-) Credit 2 Mr Blur, atas namablognyer jiwakacau.com dengan kesudiannya menyediakan kmudahan ini( Kalo pompuam, ak ngorat gak. Kih3!!!). 
Maaf kalo ader tersasul d ctu. Masih dalam perkenalan dgn smua blogger. Harap2 sudi bagi teguran. Xkesah la teguran cane. Xmati ak dgr pum. Anggp sbgai tguran membina ;-P
SO, korunk yg da nengok mende nih dr blog ku, di tag scara otomatik ea.(xtaw nak tag cane. Huhuhuuu..). Xkesah la. Asal ader tag korunk da ckup. Jgn pndg sbelah mate ea. Tq2!!

No comments:

Post a Comment