Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Tuesday, December 7, 2010

Best FullScreen Caller,2006




Fungsi :
1. Memaparkan gambar penuh si pemanggil sepanjang panggilan.
2. Memaparkan gambar dan mesej ringkas daripada mesej yang diterima.
3. Boleh pilih gambar daripada galeri atau melalui kamera.
4. Ada tiga mod paparan, fullscreen, details atau fullscreen detail
5. Boleh set gambar kepada contact group, nombor yang tidak diketahui dan juga default picture

Menarik gak la bagi ak. Bile ader si pengacau call, kite letak muka antu. T kuar muka antu, trus taw dia si pengacau n biarkan je. Heheheee ;-P

Download Link :
Best fullScreen Caller,2006

Klik link di atas untuk download. Selamat mencuba ;-) Pas download, pliss leave a comment for the survey. Jika terdapat masalah semasa download, semasa install or masalah untuk unlock, sila pm ak ya atau tggl komen. Tq

No comments:

Post a Comment