Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Sunday, December 5, 2010

Auto Lock



Ni software Auto Lock V1.00 untuk Symbian 9.1 (Sv60v3). Dengan mengaktifkan software ni, korunk leh kunci keypad enphone secara automatik mengikut masa yang ditetapkan. Mgkin xberguna sgt sebab kebanyakan enphone sekarang dah fungsi kunci keypad nih. Saje nak kongsi lagi. T ak add yang lagik power. Huhuuu... Selamat mencuba...

Download Link :
Auto Lock.zip

Klik link kat atas dan software nih secara automatik dodownloadkan kepada korunk.
Software nih boleh gak korunk cari kat site nih. http://www.freesymbiansoft.com

No comments:

Post a Comment