Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Sunday, December 5, 2010

Active Lock

Active Lock

Aplikasi ni membolehkan korunk kunci aplikasi lain yang korunk inginkan secara automatik. 

Download Link :
Active Lock

Klik link kat atas untuk download. Pape masalah, ckap ya,. T ak adjust balik. Time kasih..
Maklumat lanjut boleh di dapati melalui getsymbian.com.

No comments:

Post a Comment