Nuffnang Ads

Selamat datang ke blog ku. Simple aje blog niey. Saje nak letak koleksi software, games, tema dan lain2 berkenaan dengan handphone nokia e90 aku. Sambil tu, share2 dengan korunk. Kalo berkenan, datang singgah la. Untuk pengetahuan, nokia e90 termasuk dalam kategori symbian60 version3. So, kalo sape2 same kategori dengan aku, bley download skali ;-) Kadang2, post tu meracau sket. Lari dari tema asal aku bina blog nih. Tak mengapa. Korunk still boleh search kat gian tepi. Lagi senang mahu tengok apa2. Anyway, love you all for being my best follower!

Nuffnang Ads

Saturday, November 27, 2010

 Salam...

Hahahaaa... Ni first time blogging. Mungkin ada yang cakap aku ni x berkembang. Xpe2. Usaha tangga kejayaan. Kih3!! Ehem2..blog ni saje buat. Cakap2 sal enphone. Aku baru bli enphone nokia e90. Second hand j. Tp still nampak ok lagi. Tuan dia, jiran sebelah bilik ak kat hostel. So ak taw la dia tu jenis jaga sket barang dia. Lagipum, dia xguna sgt e90 nih. Dia ad enphone lain yg lg baik. Heheee...


Ummm,.. Semenjak dua menjak nih, ak slalu duk search internet. carik2 software enphone yg berguna dan dapat bantu enphone ak yg lack of function. Dengan adanya software2 nih, dapatlah ak kaver2 sket yg private. Nokia bg ak bez. Byk software.  Mudah dapat. Kalo model laen ader gak. Tp xbez la. Lagipum ak xske function enphone laen. Bukan ak anti enphone lain. Jgn salah faham. Kalo korunk da pape nak kongsi ngan ak, bley gak. Ak open minded sket(idong makin panjang. Bukan kembang ;-P ). Hahahaaa


So, sori ya. Baca panjang2. Apa owg cakap, Mukaddimah. Kui3!!! 
Dah2! Sape2 yg arif sal blog or pape, kgsi2 la ngan ak. Kerjasama amatlah di hargai.sekian...!